DAX FÖR EN SKRATTFEST PÅ ESKILSTUNA TEATER MED HOTELLIGGAREN
FARS AV RAY COONEY

Pjäsen Hotelliggaren har anpassats till svenska förhållanden. Därmed inte sagt att Hotelliggaren är en fars om svenska politiker. Den handlar om oss alla och våra beteenden. Hur den första lilla oskyldiga lögnen leder till en enorm härva av oanade konsekvenser. Hur vanliga människor hamnar i situationer som de tappar kontrollen över och som blir alltmer galna under handlingens gång!

Scenknuten spelar föreställningen hela mars månad på Eskilstuna Teaters lilla scen och varje föreställning börjar kl. 15.00.Scenknuten får årets musikpris i Eskilstuna

IMG_4181.jpg

Eskilstuna musikpris 2018

Scenknuten är årets mottagare av Eskilstuna kommuns musikpris. Kent hade fått det. Anni-Frid Lyngstad, Pain of Salvation, Christer Lindarw och Micke Byström också.

När mottagaren av Eskilstuna kommuns musikpris 2018 avslöjades i Stadshuset visades det sig att priset för 2018 gick till oss i Scenknuten. Åsa Kratz och Jannicke Serneberg representerade vår förening i samband med att priset offentliggjordes.

Scenknutens ordförande Åsa Kratz var rörd till tårar när Lena Sjöberg hade läst upp juryns motivering, som bland annat blickade tillbaka på Scenknutens 73-åriga historia.Bakom scen

Här kan du följa med bakom scen och följa med resan från inläsning av manus till Premiär och massa annat.

Följ med bakom scen →

 

om oss

Scenknuten är en ideell förening, som bildades av elva teaterbitna Eskilstunabor den 13 mars 1945. Här kan läsa mer om vår förening, vad vi gör och vad vi gjort genom åren.

Lär dig mer  

Foto: Tommi Rotonen

Scenknuten copyright | BG: 427-4353 | Org.nr: 818001-1762 | kontakt: info@scenknuten.com