Sista föreställningen och årets musikpris 2018

Döm om vår förvåning när Eskilstuna kommun valde att ge oss i Scenknuten årets musikpris 2018. Vi är otroligt hedrade och tacksamma att få ta emot detta pris.

I lördags avslutade vi med vår sista föreställning av FAME och det var slutsålt till sista plats på Eskilstuna teater. Totalt kom över 2.600 personer till våra 8 föreställningar och vi har fått så mycket beröm och lovord för vår uppsättning. Tack till alla ni som kom och tittade!

Nu laddar vi våra batterier, men vi kommer tillbaka redan i Mars nästa år då vi sätter upp 5 föreställningar av Hotelliggaren igen!

Åsa Kratz och Jannicke Serneberg tar emot Eskilstuna kommuns musikpris.

Åsa Kratz och Jannicke Serneberg tar emot Eskilstuna kommuns musikpris.

Halvtid

Nu har vi haft 4 föreställningar av FAME, och vi kan inte säga annat än att vi har en ny succé!! Långt över 2000 biljetter sålda och det börjar bli väldigt fullt också på de sista 4 föreställningarna. Vänta inte med att boka dina biljetter! Varför inte ta chansen att gå på vår söndagsföreställning på fars-dag, 11/11.

Bilder av: Tommi Rotonen www.rotonen.se

Genrep

Efter veckor av repetitioner så var det ikväll så äntligen dags för genrep av FAME - The Musical. Nu är vår ensemble väldigt laddad inför morgondagens PREMIÄR på Eskilstuna Teater. Ni har väl inte glömt att skaffa er era biljetter.

Boka på www.nortic.se.

Foto: Tommi Rotonen

Vi är igång igen

Så är vi åter i våra replokaler på Gillbergavägen för att köra igång med repetitionerna för 2018 års första uppsättning - Hotelliggaren!

Idag samlades hela ensemblen och produktionsgruppen för att tillsammans gå igenom manus för första gången. Rebecka Melin samarbetar igen med oss i Scenknuten för att regissera denna uppsättning. Rebecka arbetade med oss under uppsättningen Narnia - Häxan och Lejonet.

Foto: Jannicke Serneberg

Foto: Jannicke Serneberg

PREMIÄR - Footloose - The Musical

Så kom äntligen den 21:e Oktober och vi har nu haft premiär av Footloose - The Musical. 

På plats fanns CATARINA NITZ från Eskilstuna Kuriren. I Eskilstuna Kuriren den 23:e Oktober kan vi läsa:

Visuellt är Footloose en fullträff. Kläder, scenografi och ljusdesign håller hög klass, och ensemblenumren är anslående. Många av aktörerna är häpnadsväckande bra och har stark närvaro. I ett par nyckelscener hör man hur folk i publiken plockar fram näsdukarna.
— Catarina Nitz - Eskilstuna Kuriren

Läs hela hennes recension på Eskilstuna Kuriren! 

Skärmavbild 2017-10-26 kl. 21.06.18.png

Bilder med energi!

Fredag 20:e Oktober hade vi genrep för Footloose - The Musical. Strängnäs fotografen Tommi Rotonen var för andra året i rad och tog bilder åt oss. Och vilka fantastiska bilder sen!!

Foto: Tommi Rotonen

Biljettsläpp

Nu är det nära!!

12:e augusti släpper vi biljetter till våra 8 föreställningar av Footloose - The Musical. Du köper dina biljetter på www.nortic.se eller Eskilstuna Stadsbibliotek.

Just nu har ensemblen sommarlov, men i slutet av augusti drar vi igång med våra repetioner igen!

Vi ses snart!!